12 april 2017

Idag var en jättebra dag faktiskt, timmarna gick fort på praktiken och min vän kom på besök en snabbis med sin farmor och sina kusiner. Idag har jag och mina vänner pratat om festen som jag ska ha på fredag. Jag fick reda på att min fd bästa vän ska komma och det ska bli jätteroligt eftersom hon flyttat till en annan stad och det var flera år sedan hon kom på en av mina fester. Hela mitt gamla kompisgäng + min nya kompis från gymnasiet ska samlas och det ska bli så himla roligt! Jag ser även att det är fler som kikar in på min blogg dagligen nu och jag är så glad för det, välkommen hit allihopa! 

Jag har dessutom börjar fundera på om jag ska fixa håret nu innan studenten, vill ha lite slingor och en kallare mörkblond/ljusbrun ton på det. Har kikat på lite olika salonger och har hittat en bra i närheten av min lägenhet så tror jag ska gå förbi där imorgon och höra vad dom skulle ta för det jag vill ha. 

Så här såg mitt hår ut för ungefär 2 år sedan, men efter ett tag i solen går mitt hår alltid tillbaka till sin naturliga rödbruna nyans och det blir nästan orange vilket jag inte trivs i. Jag ser extra sjuk och blek ut i orange toner, så vill ha en kallare nyans nu helt enkelt. Älskade mitt hår på bilden men det håller sig tyvärr aldrig den nyansen :( 

Är ni nöjda med den hårfärgen nu har just nu? Eller skulle ni vilja göra något med håret? Klippa, färga, slinga? Berätta för mig i kommentarsfältet! 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback