Underbar dag!

Igår hade jag en helt underbar dag med min farmor, vi kollade lite i affärer, köpte födelsedagspresenter till min lillebror och åt lunch på Max. Jag älskar att umgås med min familj, speciellt mina mor och farföräldrar eftersom jag ser dom så sällan och dom har alltid något nytt att berätta för mig. Idag pratade vi mycket om studenten och mina framtidsplaner samt genetik. Jag passade även på att köpa lite färg och en ny matta när vi var ute, tänkte göra om lite i mitt extrarum som i framtiden förhoppningsvis kommer att bli bebisrummet! Så himla roligt! Senare på kvällen kom min vän Emma hit och åt middag med oss, hjälpte oss att röja i mitt extrarum och spelade VR med oss. Riktigt roligt är det med VR faktiskt, kan skriva en mer ingående recenssion i framtiden men jag har verkligen fastnat för det så det var kul att Emma också gillade det. 
 
Så här ser det ut när man spelar VR, man har speciella "glasögon" och kontroller i händerna. Här spelade jag ett skjutspel och var superinne i det haha. 

När vi var ute passade jag på att köpa lite bär och ett miniväxthus som jag tänkte ha på balkongen, jag älskar jrodgubbar och smultron så det ska bli riktigt kul att odla lite eget!

Min och farmors goda mat! Tog oss ca en timme att äta då vi pratade så mycket, men jag blev supermätt och herre min gud vad goda Max lyxshake är?!?! Orkar knappt dricka upp en då dom är gigantiska, men milkshake är något som ligger mig varmt om hjärtat. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback