Vilken dag...

Jag tror nog att alla redan vet vad som hände igår i Stockholm, så jag tänker inte skriva om det då jag inte har någon personlig upplevelse att dela med mig av. Jag tänker bara säga att jag verkligen beklagar sorgen till alla drabbade och att jag hoppas att alla som omkom får vila i frid. Citerar en bra låt "Våran värld är sjuk, passa på och njut imorgon kan det vara slut, varför hatar du mig?..." Tystas ner - Sebbe Staxx

Igår var en bra dag för mig i alla fall, jag vaknade till en ledig dag, åt en god frukost och mamma berättade för mig att hon äntligen ska försöka övervinna sin flygrädsla och att vi ska åka utomlands tillsammans! Jag blev chockad men superglad för jag har faktiskt aldrig varit utomlands (förutom i våra grannländer) med min mamma. Hela dagen satt jag sen och leta resor, jag har tänkt skriva inlägg om mina resedrömmar i framtiden men jag tror att vi har bestämt oss för Mallorca i alla fall. All inclusivehotell med massa roliga aktiviteter och utflykter. Jag ska verkligen njuta, för detta kanske är en första och sista resan jag får med min mamma, hon kanske aldrig kommer våga flyga igen efter detta men jag hoppas så klart på annat. Jag vill ju upptäcka världen med dom jag älskar. Så jag, mamma, mammas sambo och kanske en vän kommer troligtvis åka till Mallorca i slutet på våren precis innan studenten. JAg hoppas på det i alla fall. Efter detta hände inget mer roligt under hela dagen, vi blev alla nedstämda efter händelsen i Stockholm så vi såg lite på Tv och gick sedan och la oss.

Idag fixade vi iordning i mitt extrarum, vi skar till heltäckningsmattan och bar in möblerna. Dock tycker jag inte alls att det ser fint ut med mina kläder hängandes där inne nu, dom hör liksom inte hemma där för det ser inte längre ut som en walk in closet tycker jag. Men tills jag blir gravid får det se ut så, det ser ju inte hemskt ut precis. Imorgon hoppas jag på en bättre dag, jag planerar att åka och simma, städa klart mina rum och spela lite spel med min familj. Kanske även hämta ett paket, mitt studentplakat har kommit! ÄR SÅ TAGGAD! 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback