RESA BOKAD!

Hej! De senaste dagarna har jag bara pluggat. Jag ligger efter en del i skolan efter att ha varit sjuk så kämpar för att komma ikapp nu. Idag har jag, mamma och mammas sambo bokat en resa. Den 28 maj flyger vi till Alcudia i Mallorca!! Vi kommer hem den 5 juni, jag har frisörtid den 7 juni och den 16 juni tar jag studenten. Ser så mycket fram emot allt nu, jag ska kämpa igenom det sista sen förtjänar jag en riktigt skön resa. Detta är min studentpresent från min mamma, hon och jag har aldrig varit utomlands förut så det ska bli helt underbart. Man vet aldrig vad som händer, vart livet tar en eller vad morgondagen har att bjuda på så det känns så bra att boka en sista minuten-resa och inte bara säga "någon dag" längre. Jag har varit i Spanien två gånger tidigare, en gång på Gran canaria och en gång på Mallorca så det ska bli kul att besöka det igen. Gillade Mallorca mycket bättre än jag gillade Gran canaria helt klart. Hotellet vi har bokat är så himla fint, jag har verkligen varit noga med allt och kollat recenssioner ordentligt. Det hotellet vi ska till ha så fruktansvärt bra omdömmen på tripadvicer och på TUIs egen hemsida att jag hoppas att hotellet lever upp till mina förväntningar. 

Jag har precis fått hem två badleksaker från Ebay också, en "stol" typ och en madrass. Idag beställde vi sandaler till alla och min resaväska står så fint och väntar i min garderob. Sedan letar jag bikinis nu också, får hoppas att jag hittar några fina. Har ni haft en fin dag? :) 
 
 
 

Min egen bild från 2013 när jag var på Mallorca sist, dock var vi på Cala bona här men det var superfint det också. Älskade att ta långa strandpromenader på kvällen, så himla mysigt. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback