ÄNTLIGEN ÄR JAG NÖJD!

Genom åren har mitt hår alltid varit ett ångestladdat ämne, jag har velat ha det ljusare, mörkare, mindre rött, mer rött, slingat, enfärgat osv osv. Jag har gjort allt med mitt hår från att skaffa permanenta lockar till att skaffa löshår och bleka sönder det. Jag har gått till frisören om och om igen, jag har fixat det själv och låtit mamma fixa det. Aldrig har jag blivit helt nöjd. Aldrig har jag fått den färg jag velat. Aldrig har jag varit glad efter ett frisörbesök, men denna gång blev jag det. Jag var hos en superbra frisör i Skövde, Salong torggatan heter den. Supermysig salong, supertrevlig personal och superfint reslutat. Dit kommer jag definitivt gå tillbaka och jag vill tipsa alla jag känner om denna underbara salong. Jag visade en bild på ett balayageslingat hår och tänkte att frisören i alla fall kan få ett hum och hur jag vill ha det, vilken ton och så. Men mitt hår ser nästan exakt ut som på bilden jag visade, mitt hår ser ut att höra hemma på Tumblr och jag är så himla lycklig. Så nu tänkte jag visa er hur mitt hår har sett ut genom tiderna så att ni kan förstå varför det betyder så mycket för mig att äntligen få det så här fint. Enjoy. 

Här är jag 5 år, jag hade långt rakt hår i en ljusbrun nyans. Jättefint faktiskt och jag tycker mycket om denna färgen men efter flera år i samma färg tröttnade jag till slut.

Här är jag runt 10 år, mitt hår är slingat och solblekt och börjat få en orange ton. Jag har även lugg vilket absolut inte passade mig. 

Här vet jag inte hur gammal jag är, men detta är efter att jag börjat färga mitt hår. Det är tunt, slitet och har tjocka blonda slingor i en varm ton. 

Detta är efter att jag helblekte håret första gången, vackert haha. 

Så här såg mitt hår ut länge, jag var tvungen att låta det vila för att det inte skulle falla av och fick gå runt med ljusgult hår och mörkbrun utväxt... 
Detta är efter en misslyckad hemmablekning av min utväxt, det slutade mig en massa silverschampo och jag fick regnbågsfärgat hår. Efter detta färgade jag håret brunt igen. 

Så här såg mitt hår ut när jag hade färgat tillbaka det bruna två gånger (gjorde en hemma ombre som jag faktiskt var riktigt nöjd med), det var supertorrt och slitet och tunt som ni kan se. Aldrig hade jag haft så här tunt hår innan men nyansen på håret älskar jag faktiskt. Fick dock aldrig tillbaka denna nyansen när jag var tvungen att färga igen pga utväxten. 

När mitt hår hade växt ut och blivit tjockt och fint igen fick jag för mig att göra en rosa dipdye hemma i mitt sovrum. Japp. Ni hörde rätt. 

Så här såg det ut i slutet av 8an, då var jag 15 år. Helt okej ändå, dock lite runt men inte så fult? 


Exakt ett år senare på 9an avslutning såg jag ut så här, mörkbrunt hår som var långt men slitet. Här har ni även bevis på att mitt hår växer som ogräs hahah.

Under gymnasietiden har jag kapat mitt hår säkert 4 gånger då det har växt enormt snabbt och varit så tjockt och tungt att jag helt enkelt inte orkat med det. Detta var en gång innan mamma klippte mig. 

Detta var en annan gång innan jag kapade mitt hår och här ser man tydligt det som jag hatat under så många år. Det ser oranget ut och slingorna är ojämna. Detta var efter ett frisörbesök som jag var otroligt missnöjd med. 

Så här såg mitt hår ut innan solens strålar gjorde det oranget ännu en gång, här älskade jag mitt hår. 

Här syns också tydligt hur oranget mitt hår har varit... Men idag, idag ser mitt hår ut så här!!!!!!! 


Det här är så alltså mitt hår. Tunna slingor, min egen färg i botten så att jag slipper utväxt, inga orange eller gula toner och så himla tjockt och mjukt. Jag har aldrig tidigare älskat mitt hår så här mycket, det här passar mig aå bra och gör även att jag ser brunare ut hihi. JAG ÄR SÅ GLAD! Och det var inte ens dyrt, 1 500 kr för denna förvandlngen och det var värt varenda krona. 

Detta var min referensbild inför besöket, men jag trodde inte att jag skulle få hår ens i närheten av det på bilden men nu ser jag knappt skillnad på mitt och denna kvinnas. Helt fantastiskt. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback