JAG ÄR TILLBAKA!

För ett par dagar sen kom jag tillbaka från min lilla studentresa, jag har ju varit på Alcudia med min mamma och hennes sambo och jag kan bara säga att det var helt fantastiskt. Min första utlandsresa (förutom grannländer) med min mamma, aldrig tidigare har vi suttit på en strand tillsammans, aldrig har vi simmat i klart turkost vatten tillsammans eller solat med vy av palmträd och pool. Jag är så glad att vi åkte, och trots extrem turbulens på vägen tillbaka (jag har åkt flyg till USA men denna gång trodde jag verkligen att jag skulle dö, det var förjävligt rent ut sagt) så skulle jag göra om det alla gånger. Nu är jag brun och fin, jag har varit hos frisören och fixat håret och förberett allt som har med studenten att göra för om exakt en vecka så är det min tur. Då kommer jag stå där med vit klänning och mössa och gråta av lycka. Jag längtar sönder. 

Den andra dagen i Alcudia fick jag jätteont i halsen och feber, dagen efter gick det över men när vi kom hem så slog det ut dagen efter igen. Ont i halsen, hosta, rinnsnuva och feber. Yey. Jag gick till skolan igår men jag tyckte det var så fruktansvärt jobbigt att sitta där med papper och snyta mig i klassrummet, hosta och ha mig så det kommer jag nog aldrig göra om. Om det inte typ är prov eller något jätteviktigt. Så idag stannade jag hemma och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag blir frisk till på måndag, för nu har jag varit sjuk i över en vecka och det börjar bli riktigt jobbigt. Jag vill sjunga, dansa, träna, umgås med kompisar och tagga till studenten med jag orkar inte. Det enda jag orkar är att sitta här med datorn och mysa med min fluffiga bebis som just nu ligger i mitt knä. Gud vad jag saknat henne när jag var utomlands, trodde inte det var möjligt att sakna någon så. Får jag en människobebis någon gång vet jag inte hur jag skulle överleva att vara en vecka utan hen, så jag kommer nog bli en sådan där jobbig mamma som tar med sitt barn precis överallt haha. 

Så vad mer då? Jo, jag brände mig utomlands. Jag var jättenoga med solskydd, jag smörjde in mig efter varje gång jag badat och låg inte alls länge i solen faktiskt, någon timme bara. Men jag brände mig ändå, tack vare Hawaiian tropics skitsolskydd. Jag smörjde in mig säkert 6 gånger den dagen och låg ute i två-tre timmar, men jag brände mig ändå. Så vi köpte ett vattenfast solskydd från en affär i Alcudia och gissa vad? Jag brände mig inte trots att jag låg lika många timmar i lika stark sol. Hawaiian tropic funkar när jag solar i Sverige, men verkligen inte utomlands. Det har jag lärt mig av detta. Men jag brände mig inte så illa ändå, det kunde varit värre. 

Jag har föressten fått mens igen, bara 30 dagar sedan sist. Den håller på att bli regelbunden nu och jag kunde inte vara gladare. Mensvärken från helvetet dämpar dock lyckan lite, men två alvedon och en voltarent plus en massa choklad och glass har gjort susen. Perfekt och att jag fick mens veckan innan studenten och att jag är sjuk veckan innan studenten, då kommer jag förhoppningsvis vara pigg och glad på studentdagen, wiho! 

Undrar om någon ens kommer orka läsa allt detta haha, men jag behövde skriva av mig lite. Ni får ha det så bra så hört vi, puss! (Nu är det förresten inte så lång tid kvar till jag faktiskt heter Nova Johansson på papper också, när jag kommer hem från Italien är det första jag kommer att göra att skicka in ansökan om namnbyte. iiih)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback