Vart ser du dig själv om 10 år?

Svaret på den frågan förändras ständigt men man kan ju ändå försöka att svara på den ändå. Det kan väl vara kul att titta tillbaka på om tio år och se vad man trodde skulle hända men jag tycker ändå att mina förhoppningar är jordnära och inte helt omöjliga. 

FAMILJ
Jag tror att jag kommer att ha två barn, en tjej och en kille. 

JOBB
Jag tror att jag kommer jobba antingen som förskollärare eller egenföretagare, möjligvis båda. Jag tror även att jag kommer vara kattuppfödare till sidan om.

BOSTAD
Jag hoppas att jag kommer bo i ett radhus med 5 rum, kök och en fin trädgård. 

BIL
Jag tror att jag kommer privatleasa en riktig familjebil, antingen vit eller champangefärgad. Den kommer nog vara utrustad med den bästa tekniken också, finns ju så himla coola utrustningar till bilar nu för tiden.

HUSDJUR 
Jag tror att jag kommer ha min lilla Maisie, en till sibirisk katt, en kanin och några fiskar. Eller en sköldpadda. :) Vill ha en hund också, men skulle inte tro att jag skaffar det inom 10 år. 

ÅSTADKOMMIT 
Jag tror att jag kan ha skrivit och gett ut en bok, jag har en högskoleutbildning och jag har kanske till och med startat ett eget företag. 

Jag är så nyfiken på att få se vad framtiden har att erbjuda och nu när jag äntligen har sprungit ut med den där fina vita mössan på huvudet har jag världen framför mina fötter och jag tänker njuta av att den har att erbjuda. Till att börja med tänker jag ha världens bästa och förmodligen sista sommarlov och det har börjat riktigt bra. På tisdag åker vi till Italien, efter det börjar äntligen Game of thrones säsong 7, alla mina bästa vänner bor kvar i min stad hela sommaren och jag mår psykiskt och fyskiskt bra just nu. Jag är så lycklig, äntligen börjar saker att falla på plats. När jag kommer hem från Italien är det första jag kommer att göra att skicka in mitt namnbyte, sedan kommer jag att ansöka till Komvux och efter det gå till körskolan och anmäla mig och pappa så att vi kan börja övningsköra på riktigt. Hihi! 

Tack till världens bästa klass för dessa tre åren, jag kommer att sakna er ♥ 
Den här dagen kommer att minnas för alltid, det var idag livet började på riktigt. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback