Välkommen till min nya blogg!

Hejsan! Nova heter jag, är 20 år och bor i västra götaland med min mamma, hennes sambo och min kattunge Maisie. Eller ja, Nova heter jag i mitt huvud i alla fall, på papper heter jag fortfarande Jennifer men det ska det snart bli ändring på. Jag tänkte skriva ett inlägg om mitt namnbyte längre fram, för det finns inte alls mycket information om det på internet faktiskt, konstigt nog eftersom det ändå är rätt vanligt i Sverige. Annars då? Jag går sista året i gymnasiet och tar studenten i sommar! Ni kanske förstår hur mycket man längtar? Jag kan typ inte tänka på annat just nu, framtiden är så nära att jag nästan kan ta på den. När jag springer ut med mössan i handen kommer jag att springa rakt in i ett nytt liv, ett nytt liv med ett nytt namn och nya äventyr. 

I början av mars slutade jag med mina minipiller som jag gått på i 7 år, så nu sitter jag och väntar på att se hur fort menscykeln blir normal igen. Jag slutade med minipiller mest för att jag vill få igång min cykel igen så att jag kan bli gravid, men även för att jag har läst så många fördelar med det. Som att man får mer energi, blir mindre svullen om magen och att man kan gå ner i vikt. Hittils har jag märkt av alla dessa fördelar, men det kan ju vara placeboeffekt också. 

På min fritid umgås jag med min familj och min katt, läser böcker, ser på filmer och spelar spel. Jag älskar även att simma och försöker göra det minst en gång i veckan, det ska tydligen vara bra för både kropp och själ och jag älskar att ligga och flyta runt och ha Novatid en gång i veckan. Det är viktigt för mig. Jag har många intressen, bland annat älskar jag djur, att redigera och designa, att skriva och skapa och att resa. Jag är dessutom helt besatt av serien Game of thrones, har sett alla säsonger 5 gånger, läst alla böcker och lyssnar på soundtracket när jag pluggar haha. Lika besatt är jag av Disney, både filmer och serier och speciellt Disneyland och Disney World - det är verkligen lika magiskt som dom säger. Ett annat intresse är LEGO, vilket kan låta konstigt med tanke på att jag är 20 år, men LEGO är faktiskt för alla och det är inte så ovanligt som man tror med vuxna LEGO-fantaster. Jag började fatta intresse för det när min snart sjuåriga lillebror började få och bygga allt mer, jag har alltid älskat att skapa saker och speciellt arkitektur så att designa och bygga små hus till min lillebror var oväntat roligt. Vi har byggt en hel LEGO-stad i mitt rum och varit på LEGOLAND tillsammans, det känns faktiskt bra att dela intressen med sina syskon även om dom är 13 år yngre. Min lillebror fyller år om två veckor och då funderar jag på att köpa LEGO som vi kan bygga ihop tillsammans. :) Jag har alltid kommit bra överrens med barn, dom tycker för det mesta om mig och jag tycker om dom. Jag älskar att vara barnvakt åt min lillebror och hittar gärna på saker ihop med honom även om vi inte bor tillsammans. Jag har nog alltid velat ha egna barn och när min lillebror föddes blev den längtan större. För varje år blir den värre och värre, och nu tänker jag på det flera gånger i timmen. Jag funderar på hur mitt barn kommer att se ut, var mitt barn ska heta, hur barnrummet ska inredas och hur vi ska planera kalas ihop. Jag funderar på hur jag skulle löst problem som kommit upp för min lillebror, vilka intressen mitt framtida barn kommer att ha och hur jag kommer att reagera första gången jag ser mitt barn. Jag är faktiskt bara 2 år yngre än min pappa var när han fick mig, så jag känner mig inte så ung men när man kollar den svenska statistiken så ser man det. Jag vill bara att tiden ska gå snabbare, jag är inte ens rädd inför en framtida förlossning eller problem som kan uppstå, min biologiska drift är starkare än rädslan. Det känns som att man är ämnad till detta och som att mitt liv inte är komplett innan jag blivit mamma. Känner någon igen sig? Känns som att jag är väldigt ensam om att tänka så mycket på barn eftersom ingen av mina kompisar är likadana, men jag vet att det finns folk som mig därute. 


Allt i mitt liv är helt perfekt just nu, jag har min familj och mina vänner, jag har mål och drömmar, det går bra i skolan och jag är snart fri att göra vad jag vill med mitt liv. Det enda som saknas är en liten mini. 
Detta blev en lång introduktion och jag verkar nog lite knasig men helt ärlig, vem är det inte? 

 


Lycka till med din nya blogg!

2017-03-28 // 12:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback