Att göra idag

Oj vilken hektisk vecka! Jag har verkligen haft fullt upp varje dag igen, har inte ens haft tid att bara sätta mig ner med datorn och blogga som ni kanske märkt. Men nu är det verkligen slutspurten, om två veckor åker jag på semester och två veckor efter det är det student. Helt sjukt hur fort tiden går nu, men så är det ibland. Jag kommer sakna den här tiden så sen, så försöker att verkligen njuta av varje ögonblick nu mera. Idag har vi studiedag och då tänker jag försöka hinna med en massa saker som står på min "att göra lista" men som prioriterats bort denna veckan. 

1. Bära ner saker till källaren. Börjar bli så stöktigt här hemma så måste verkligen få bort lite saker, tex min resväska. 

2. Tömma mobilen! Jag har inget minne alls kvar nu, kan inte ens ta bilder. Måste tömma den direkt verkligen, kan inte ha det så här haha. 

3. Tvätta mina sminkborstar. 

4. Sätta upp tavlor i mitt extrarum, har köpt så fina tavlor men inte orkat eller hunnit sätta upp dom. 

5. Städa rummet. Det börjar som sagt bli väldigt stökigt här inne och det stör mig verkligen. 

7. Sortera mitt smink. Måste få ordning på det igen, det är verkligen kaos just nu och ingenting ligger där det ska vilket gör att jag inte hitta saker när jag behöver dom. 

8. Skriva packlista. Eftersom jag är en så planerande människa älskar jag listor och just packlistor ligger mig varmt om hjärtat. De gör att jag aldrig glömmer någonting när jag ska resa och jag gör dom alltid i tid. 

9. Plugga. Har två uppgifter i Psykologin kvar, sedna är jag nästan klar med allt i skolan. SÅ HIMLA SKÖNT. 

10. Vattna mina plantor. Idag är det fint väder och jag tror mina plantor behöver lite extra kärlek då :) Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback